De Apple Watch is al langer op de markt dan vandaag, maar wat kan het allemaal? Wordt het enkel gebruikt door sporters? En is het echt zoveel beter dan een normaal horloge? Deze vragen worden in dit blogartikel  besproken. 

Wat kan een Apple Watch?

Een Apple Watch is meer dan een gewoon uurwerk het is namelijk een slim horloge. Eens je een Apple Watch hebt, is je pols opeens veel slimmer. Je kan er dan namelijk mee navigeren door de stad of een loop ronde meten. Dit kan handig zijn om nadien je statistieken te raadplegen. Verder kan je eenvoudig een timer zetten als je in de keuken bent al dan niet met je stem. Dit wordt dan mogelijk gemaakt door de spraak assistent Siri. Daarnaast vertelt een Apple Watch je meer over je gezondheid; zo kan het …. voorspelen. En je waarschuwen als je hartslag snel stijgt. 

Wie gebruikt een Apple Watch?

Dat een Apple Watch enkel door fanatieke sporters gebruikt wordt, is helemaal fout. Natuurlijk zijn deze mensen er ook maar het slimme horloge wordt door tal van mensen gebruikt. Zo zijn er bakkers die er eentje om hun pols hebben, maar even goed ook een juf van het lager onderwijs. Vaak zijn deze mensen wel iets wat bezig met hun gezondheid of willen ze er juist meer aandacht aan besteden. 

Is het de aankoop waard?

Als je graag wat meer te weten komt over je gezondheid of gewoonweg een hip horloge om je pols wilt hebben is het zeker waard. Tevens moet je er wel rekening mee houden dat je hem geregeld zult moeten opladen. Maar voor de prijs van 299 euro kan de Apple Watch al van jou zijn. 🙂 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories