Wie ben ik?


Nu jullie hier zijn aangekomen ga ik mezelf even kort voorstellen. 

Laten we beginnen bij het begin. Ik ben Tibo Van Hoorde een jongen van 18 jaar oud. Ik studeer Netwerkeconomie aan Howest te Kortrijk, maar zelf kom ik uit Kraainem. 


Mijn school-carrière

Hier vind je alles terug over waar ik precies naar school ben gegaan met een paar foto’s.

Kleuter en Lager – GBS Stokkel

Ik ben opgegroeid in het Brusselse waar ik ook altijd naar school ging. Als kleine jongen of eerder als peuter ging ik naar de gemeentelijke basisschool van Stokkel 

Foto met Lenn

Middelaar – Mater Dei Instituut

Als twaalf jarige jongen begon ik aan een nieuw avontuur op de ‘grote’ school genaamd het Mater Dei Instituut te Sint-Pieters Woluwe.

Foto op Howest

Hoger – Howest

Om vandaag de dag in een heel andere omgeving te studeren, namelijk Kortrijk. Hier studeer ik netwerkeconomie en ik ben in mijn eerste jaar.


Chiro

Naast een school-carrière heb ik er zeker ook eentje voor de Chiro. Zo ben ik gestart als kleine zesjarige jongen bij de Chiro als Speelclubber. Vervolgens ben ik overgegaan naar de Rakwi, maar hier stopte het niet. Net zoals ik overging van de lagere school naar de middelbare school ging ik over naar een grotere groep genaamd de Tito’s, dan de Keti’s om mijn laatste jaar in te gaan als lid bij de Aspi’s.

Na een Chiro-carrière van 11 jaar als lid was het tijd voor iets anders. Namelijk leider worden en momenteel ben ik bezig met mijn tweede jaar als leider.

belbin teamrollen
Roos van leary
The big five

Klik op onderstaande link om toegang te krijgen tot mijn mij resultaten van bovenstaande testen.