Intussen is het al twee weken dat ik deel uitmaak van het fantastische commV Belfius Vilvoorde Tervuren. Een team van een 40 tal medewerkers verspreid over 6 vestigingen. 

Ik heb de eerste periode meegelopen bij Team Invest. Daar heb ik gesprekken mogen meevolgen. Bovendien heb ik me volledig verdiept in de wereld van de effecten, dit gaat van o.a. obligaties, aandelen tot kasbons. Eens alles duidelijk was begon het echte werk: een dashboard ontwikkelen om de cijfers van de afgelopen periode te analyseren. (Benieuwd? Stuur me dan een mailtje :)). 

Sinds donderdag loop ik mee bij Team Business. Dit laatste gaat van beleggingen tot kredieten voor de professionele markt. Zowel zelfstandigen als grote ondernemingen zijn welkom. Zo ben ik momenteel bezig met de uitrol van een overzichtelijk document om de vloot van één van de verzekeringsklanten weer te geven in één oogopslag. 

Tot slot heb ik al een vergadering mogen meevolgen die gericht was op het aspect veiligheid binnen de bank. Ook zeer interessant, ik heb tot nu toe al een boeiende stage achter de rug. Ik ben benieuwd naar het vervolg van dit avontuur en hoe ik mijn verworven kennis maar ook skills geleerd tijdens mijn opleiding Netwerkeconomie aan de howest kan inzetten.

Hou mijn blog zeker in de gaten voor meer. 

Tot snel !

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories