Op 30 november vond een online infosessie plaats van Voka. Hier heeft Evy De Bruyker van Voka West-Vlaanderen wat meer verteld over de Byro mogelijkheden. Daarnaast was er ook een gastspreker die wat meer uitleg gaf over zijn ervaring bij Byro en zijn traject tot nu toe wat zeker en vast succesvol is. Dit event is bijgewoond door een select groepje van een tiental aanwezigen. 

De bijschrijving van de info sessie waarover men zich moest inschrijven sprak me meteen aan op de site van Voka. Mede omdat het zowel een info sessie was als een netwerkevent. Maar ook omdat het overtuigend geschreven was en al zeker omdat het informatief is voor de toekomst. 

Mijn hoge verwachtingen zijn zeker tot zijn recht gekomen al zeker door de enthousiast gastspreker. Dit was namelijk de heer Alexander Synhaeve wie Tomorrow.be uit de grond gestampt heeft en er vol passie over sprak. Hij vertelde nadien ook wat meer over zijn positieve ervaringen die hij heeft met Byro. Daarnaast zit hij nog steeds in het Byro netwerk. 

Kortom, het was een zeer geslaagde avond wat me zeker zal bij blijven. Bedankt aan alle aanwezigen en nog meer aan de sprekers. 

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories