Binnen de opleiding netwerkeconomie diende je in het eerste semester van het eerste jaar twee kijkstages te zoeken. Hiervoor wou ik deels gebruik van mijn netwerk, maar wou ik mijn netwerk ook uitbreiden door iets nieuws te zoeken. Zo kwam ik YES-events tegen. Iets waarvan ik nog nooit gehoord had, in tegenstelling tot Deloitte. Bij deze onderneming kwam ik terecht via een vriend binnen mijn netwerk.

YES-events is een onderneming dat stages (en nog meer) voor kinderen organiseert. Ze proberen de kindertijd van de kinderen onvergetelijk te maken door verschillende kampen aan te bieden of door een kei leuke verjaardag te organiseren. Daarnaast zijn ze zeker en vast ook een bedrijf van de toekomst omdat ze meerdere mindsets hebben volbracht.

Deloitte is in tegenstelling tot YES-events, veel populairder. Zij zijn vandaag de dag in veel sectoren actief en proberen hun klanten zo goed mogelijk bij te zijn. Maar wat doet mijn stagementor daar precies? Hij is met twee collega’s verantwoordelijk voor het hele audio en video entertainment systeem in hun nieuwe vesting aan de luchthaven.

Kortom, beide kijkstages waren zeker en vast interessant mede omdat ze zo verschillende waren. Dit was ook mijn bedoeling. Dus kijk ik er zeker positief op terug. 🙂

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories