Netwerkeconomie is bezig aan haar vierde jaar en is op vele vlakken anders dan de traditioneler richtingen. Zo heeft het veel meer praktijk en hebben de leerlingen geen vaste examens. 

Wat zien we tijdens het eerste jaar?

Een eigen sbp (small business project) starten tijdens het leren? Het kan bij Howest. Daarnaast krijgen we ook tal van feedback momenten om ons project te verbeteren. Verder leren we ook allerlei interessante zaken die hiervoor nodig zijn. Zo hebben we het vak ‘lean&agile’ waarbij we zo goed mogelijk leren samen te werken op een efficiëntie manier. Verder hebben we ook het vak ‘klassieke en experimentele economie’ om onder andere meer te weten te komen over het financieel plan. 

Hoe verloopt de codering?

Deze zaken worden bij ons afgetoets op verschillende momenten onder het jaar. Zo horen we ook regelmatig presentaties te geven van onze vooruitgang. Hiernaast is het ook interessant om te weten dat we met leerdoelen werken. Elk leerdoel staat voor een bepaalde ‘competentie’. Dit staat dan bij de codering centraal. 

Verder hebben we ook regelmatig projecten dat we moeten uitvoeren in team. Dit zorgt ervoor dat je al voorbereidt bent om goed in team later te kunnen werken. Kortom, als je nu een richting zoekt met veel praktijk en toepassing. Aarzel dan zeker niet om je in te schrijven voor netwerkeconomie. J

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories